Evenementen Neem deel aan onze Strava Challenge
Evenementen

Strava Challenge: Sport For Change

Sport 200 minuten, doe een donatie en win fantastische prijzen

01 mei 2024 - 31 MEI 2024

België -

Ik doe een gift

Strava_Challenge

Samen met topsporters zoals Lotte Kopecky, Hanne Claes, Camille Laus, Julie Biesmans en Aisling D’Hooghe dagen we iedereen uit om in beweging te komen. Ook jij kan kans maken op één van de 100 fantastische prijzen, en het is heel gemakkelijk!

Hoe neem je deel?

 1. Ga naar STRAVA en schrijf je in op de Strava Challenge: Sport For Change van Plan International België.
 2. Voltooi de Challenge (200 min sporten in de maand mei).
 3. Na het succesvol voltooien van de Challenge krijg je een Strava badge en een betaallink, om je donatie uit te voeren. Doneer minimum €2 om kans te maken op één van de mooie prijzen.
 4. Van zodra de betaling voldaan is, krijg je een link naar de schiftingsvraag (verplicht om te kunnen deelnemen). Vul deze in, en... fingers crossed! Uiterlijk op 14 juni worden alle winnaars geïnformeerd.

Let op: deelname aan de Strava Challenge: Sport For Change is exclusief voor inwoners van België waarbij de deelnemer kan kiezen in welke taal (Frans of Nederlands) hij/zij deelneemt.

In 2024 viert Plan International België haar 40-jarig jubileum en ter ere daarvan lanceren we onze allereerste Strava Challenge: Sport For Change. De Challenge begint op 1 mei en loopt tot 31 mei.

Doe mee met de Strava Challenge: Sport For Change; sport 200 minuten in de maand mei, doneer minimum €2, vul een schiftingsvraag in en maak kans op één van de meer dan 100 exclusieve prijzen, waaronder een social ride met Lotte Kopecky, een pistetraining met de Belgian Cheetahs of een voetbaltraining met ex-Red Flame Julie Biesmans (nu speelster bij OHLeuven), unieke truitjes gesigneerd door Lotte Kopecky via SD Worx en Belgian Cycling, en nog veel meer geweldige prijzen!

In het wedstrijdreglement kan je meer info terugvinden over de prijzen en hoe de winnaars worden geselecteerd (Top 30 gulste donateurs, Top 15 gulste bedrijven en Top 60 prijzen via de schiftingsvraag).

De inkomsten gaan integraal naar onze sport- en onderwijsprojecten. Zo draag je niet alleen bij aan de sportieve uitdaging, maar steun je ook de projecten van Plan International België.

Wil je weten welke prijzen je onder andere allemaal kunt winnen?

 • Social Ride met Lotte Kopecky
 • Social Ride topsporter  
 • Pistetraining Belgian Cheetahs
 • Voetbaltraining Julie Biesmans OHLeuven
 • Diverse toegangstickets tot wielerkampioenschappen gesponsord door Belgian Cycling
 • Tickets Memorial Van Damme
 • Belgian Cycling Lazer Bril  
 • Drinkbus Lotte Kopecky  
 • Plan Sokken
 • Plan Loop t-shirt  
 • Urban Trail naar keuze 
Prijzen Strava Pic