Doe mee aan de Belgian Coast Walk

Ben je een sportliefhebber of wandel je graag? Wil je jezelf uitdagen of gewoon genieten van een frisse bries aan de kust? Neem dan op 11 mei 2024, deel aan de Belgian Coast Walk.
Alleen, met vrienden, je familie, collega’s, je sportclub, of zelfs met je viervoetige vrienden, wacht niet langer en schrijf je in voor de editie 2024 van de Belgian Coast Walk!

Wat is de Belgian Coast Walk? De Belgian Coast Walk is een indrukwekkende wandeling langs de Belgische kust. Voor deze 5e editie strekt het parcours zich uit van Knokke-Heist tot De Panne. Deze wandeling is toegankelijk voor elke type wandelaar (ook voor mindervaliden), dus kies de afstand die je wilt afleggen en ga ervoor!

Ervaren wandelaars kunnen het volledige Belgische kustlijn afleggen, wat overeenkomt met 80 km. Maar ook kortere routes zijn beschikbaar. In Oostende begint het parcours van 42 km, in Westende kunnen wandelaars starten met de 25 km-route. Tot slot is er ook een wandeling van 10 km mogelijk op een prachtig route in en rond De Panne.

Schrijf je vandaag nog in voor de Belgian Coast Walk

Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Plan International België gekozen werd als het officiële goed doel van de Belgian Coast Walk. Door je in te schrijven, gaat een deel van de kosten van je ticket naar onze sportprojecten. Schrijf je in en loop voor onze missie voor de gelijkheid van meisjes over de hele wereld.

** Let op, het is belangrijk om je via deze specifieke link in te schrijven, omdat alleen op deze manier een deel van de opbrengst rechtstreeks naar Plan International België gaat.

Belgian Coast Walk (39) (1)

Praktische informatie

 1. Klik op de link en kies op de inschrijvingspagina de afstand die je wenst af te leggen.
 • 80 km: Start Knokke Heist (57)
 • 42 km: Start Oostende (44)
 • 25 km: Start Westende (29)
 • 10 km: Start De Panne (14)
 1. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je inschrijving en alle benodigde informatie via e-mail.
 2. Trek je sportschoenen aan en laten we samen lopen voor de gelijkheid van meisjes!

Wil je Plan International helpen?

 1. Schrijf je in voor de Belgian Coast Walk via onze specifieke inschrijvingslink
 2. Verspreid het woord: deel deze uitnodiging met jouw netwerk. Samen kunnen we meer bewustzijn creëren en meer steun genereren.
 3. Zamel geld in voor Plan International: overweeg om een extra bijdrage te doen of start je eigen Crowdfundingactie op ons superplan.be platform, zodat je vrienden en kennissen je sportieve inspanning voor de rechten van kinderen kunnen sponsoren. Iedereen die ons financieel steunt, ontvangt vanaf 40 EUR ook een fiscaal attest.
  Elk bedrag draagt bij aan onze wereldwijde projecten!

Jouw impact

Door deel te nemen aan de Belgian Coast Walk draag je direct bij aan onze inspanningen om kansen te creëren voor kinderen en hun rechten te beschermen. Jouw steun helpt ons om meisjes en jongens wereldwijd te voorzien van de nodige middelen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Schrijf je nu in en maak deel uit van dit bijzondere evenement en breng een positieve verandering teweeg voor kinderen wereldwijd!