Dromen die impact hebben

Her_School

Overzicht van onze campagnes

2023

Haar school Haar lichaam

Van Geven tot Impact

Aan de zijde van Plan International steun je alle meisjes in hun strijd voor emancipatie: ze komen op voor hun rechten, laten hun stem horen en kunnen vrij beslissen over hun eigen lichaam en toekomst. Tot elk meisje vrij is.

Ontdek onze campagne

Plan camp

2023

Haar lichaam Haar stem Haar plek

Operation Consent

Het aantal getuigenissen over seksueel geweld en handelingen zonder toestemming neemt snel toe. Eindelijk hebben we het erover! Bij Plan International België is dit een onderwerp dat ons nauw aan het hart ligt en dat we aanpakken met tal van acties: bewustmaking, opleiding en pedagogisch materiaal.

Festival

2023

Haar school Haar talent Haar stem

Girl2woman

Internationale Vrouwendag. We vieren de kansen die we als kind kregen en die hebben bijgedragen aan de volwassenen die we vandaag zijn. Het is onze manier om mensen bewust te maken van de ongelijkheden waarmee meisjes worden geconfronteerd wanneer ze opgroeien tot volwassen vrouwen die vrij zijn om hun eigen keuzes te maken.

Girl2Woman

2023

Humanitaire crisis Haar bondgenoten

Aardbevingen in Syrië/Turkije

Het Consortium 12-12, waarvan Plan International België deel uitmaakt, lanceert op 12 februari 2023 een solidariteitsoproep als reactie op de humanitaire noodsituatie na de aardbevingen in Syrië en Turkije. De actie heeft 16.537.034 miljoen euro opgebracht. Hartelijk dank aan alle donateurs.

Syria-Turkey

2022

Haar lichaam Haar talent Haar stem

Voor de vrijheid van elk meisje

Wereldmeisjesdag. Wij zijn meisjes en we hebben een plan. We zijn hier, we zijn overal. Wij eisen respect voor onze rechten. Wij streven naar een betere toekomst voor alle kinderen en die begint bij gelijke kansen.

image 25

2022

Humanitaire crisis Haar bondgenoten

Oekraïne 12-12

Samen met het Consortium 12-12 sluiten wij ons aan bij de actie Oekraïne 12-12. Die bracht 30.459.838 euro op. Donaties worden gebruikt om een antwoord te bieden op de humanitaire noodsituatie die de Oekraïense bevolking treft in Oekraïne en zijn buurlanden. Wij danken alle donateurs uit de grond van ons hart.

202203-MDA-26-lpr

2022

Humanitaire crisis Haar bondgenoten

Mondiale voedselcrisis

De wereld maakt een van de ergste voedselcrisissen ooit door. 928 miljoen mensen lijden onder voedselonzekerheid, 70% van hen zijn vrouwen en meisjes. Doneer en help ons gezinnen van voedsel en drinkwater te voorzien.

hunger