Steun de rechten van meisjes met jouw bedrijf

201807-COL-21-LQ

Plan International België is een onafhankelijke Belgische ngo. Ons doel is om kinderrechten en gelijke rechten voor meisjes te verdedigen.

Als zaakvoerder of bedrijf heeft u de kracht om verandering teweeg te brengen en om die fameuze steen te verleggen. Door samen te werken met Plan International België:

  • Ondersteunt u ons streven om toekomstige generaties te laten opgroeien in een wereld waar gelijke rechten en kansen geen utopie zijn.
  • Biedt u meisjes betere kansen op vlak van o.a. onderwijs, toegang tot de arbeidsmarkt, hun eigen wensen rondom huwelijk/ kunnen beslissen wanneer en met wie ze huwen.

Door het aangaan van een partnership met Plan International maakt u zichzelf ook kenbaar als een maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO). Dit vormt een aanzienlijke aantrekkingskracht voor zowel uw klanten/partners als medewerkers, die in steeds toenemende mate verwachten dat ondernemers maximaal inzetten op duurzaamheid en sociaal ondernemen. 

Om onze corporate partners hierbij te ondersteunen linken we onze projecten ook aan de SDG’s (Sustainable Development Goals) en zijn we bijzonder trots dat we in 2023 door Voka/CIFAL werden erkend als SDG Pioneer.

Hoe Plan International ondersteunen?

Kom nu in actie en sluit een partnership af. We hebben de vele samenwerkingsvormen gebundeld in volgende blokken:

Alle giften of partnerships zijn fiscaal aftrekbaar.  

Word Plan Ouder

Je kan met je bedrijf ook Plan Ouder worden. Ga voor meer informatie naar onze pagina Plan Ouderschap. 

Enkele van onze structurele partners

Ongeveer 1.000 eenmanszaken, kmo's en multinationals steunen Plan International België op een structurele manier. Samen doneren ze jaarlijks bijna 1 miljoen euro. Hieronder vind je enkele van deze partners: 

Belgian Cycling
Connections
Plug
Van de Velde
Euroclear
Delaware-2
Care
FINN
Royal Belgian Football association
Mazars
SPOQ-1
golazo-logo2
Niewsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten met partnerbedrijven