Zet je in voor meisjesrechten

hero_image

Ben je een particulier met wat extra vrije tijd, een gepassioneerde leerkracht of ondernemer, of behoort maatschappelijk verantwoord ondernemen tot jouw takenpakket? Wie je ook bent, er is altijd een samenwerking die bij je past.  

Bekijk ons aanbod, of laten we samen een partnerschap op maat uitwerken.   

BNO_Volunteers at MVD

Investeer je tijd en je talenten, word vrijwilliger

Wil je je energie en talenten nuttig inzetten? Heb je al eens aan vrijwilligerswerk gedacht? Doe mee op jouw manier en sluit je aan bij een internationale beweging die ijvert voor kinderrechten en gelijkheid voor meisjes. 

Ik maak graag tijd vrij

202002-KHM-05_LQ_Header

Mobiliseer je school

Werk je in het onderwijs of ben je als ouder actief betrokken bij de school van je kind? Wil je samen met je klas een actie op touw zetten om de rechten van meisjes en jongens in de hele wereld te verbeteren? Dat kan! Bekijk ons aanbod met online opleidingen, ons lesmateriaal en boeiende activiteiten om samen met je leerlingen uit te voeren.

Ik mobiliseer mijn school

IMG_6269_LQ

Sluit je aan bij ons team van betrokken jongeren

Ben je jonger dan 24? Dan is dit jouw place to be. Stel het je eens voor: een wereld waar iedereen zich veilig voelt, waar solidariteit grenzen overstijgt, waar alle jongeren hun stem kunnen laten horen om samen de maatschappij van morgen op te bouwen. Dat kan allemaal binnen het Youth Advisory Panel (YAP), de jongerenwerking van Plan International België.  

Wat kan ik doen? 

201807-COL-21-LQ (1)

Steun samen met je bedrijf de rechten van meisjes en vrouwen

Wist je dat de overheid bedrijfsgiften verdubbelt of zelfs verviervoudigt? Dat onze programma’s allerhande opleidingen omvatten, van naaien tot loodgieterij, en dat sport wordt ingezet als emancipatorische tool? Laten we jouw verhaal koppelen aan onze strijd voor gelijkheid. En laten we samen nadenken over een partnerschap op maat dat mooi in je MVO-strategie past.  

Ik wil meer weten

Doe een gift en ondersteun onze projecten  

Ongelijke toegang tot onderwijs, seksueel geweld, vroegtijdige huwelijken en zwangerschappen… Kinderen, en vooral meisjes, worden geconfronteerd met tientallen drempels. En net die obstakels willen we met onze projecten de wereld uit helpen! Doe een gift en steun onze strijd tegen genderongelijkheid.