Beste Plan sympatisanten, heel graag nodigen we u uit voor onze jaarlijkse Plan-brunch in Boom. Deze zeer verzorgde brunch met zout en zoet buffet, is een initiatief van de Plan-vrijwilligersgroep Antwerpen en wordt ondertussen reeds sinds 2014 in Boom georganiseerd.

Het is tevensgelegenheid om op een vrijblijvende manier kennis te maken met andere Plan-ouders en/ of de werking en de vrijwilligers van Plan België. De opbrengst van deze brunch gaat naar Ons project voor kwalitatief onderwijs in Benin: In Benin leiden genderongelijkheid, onveiligheid, gebrek aan infrastructuur tot veel uitval, vooral bij meisjes. Om dit aan te pakken ondersteunen wij leerlingen met spaar- en kredietgroepen en studiebegeleiding. Onderwijsinstellingen en hun leerkrachten ondersteunen wij met opleidingen, bewustmaking rond genderkwesties, en het herstellen van klaslokalen, toiletten en drinkwaterputten. De school blijft ook voor kinderen met een motorische beperking toegankelijk 

 

Prijs:
  • Gratis voor kinderen t.e.m. 4 jaar 
  • €10 voor kinderen t.e.m. 8j
  • €16 voor kinderen t.e.m. 14j
  • €22 voor volwassenen.

Inschrijving

stort vóór 5 oktober 2023 het juiste bedrag op rekeningnummer BE40 7330 5956 1363, op naam van 'Antwerpse werkgroep Plan', met mededeling 'Brunch' en het aantal deelnemende kinderen en volwassenen.