Verhalen Maak kennis met onze Nationale Directeur, Isabelle Verhaegen
Story

Maak kennis met onze Nationale Directeur, Isabelle Verhaegen

Isabelle Verhaegen, Nationale Directeur van Plan International België

De Raad van Bestuur heeft Isabelle Verhaegen aangesteld als nieuwe Nationaal Directeur van Plan International België. Zij zal vanaf 21 maart 2022 haar functie opnemen.

Met Isabelle halen we een sterke persoonlijkheid aan boord met ervaring in de verschillende deelaspecten die horen bij de functie van Nationaal Directeur ", stelt Leen Gysen, voorzitter van de raad van bestuur van Plan International België.

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector besloot Isabelle haar hart te volgen en maakte ze in 2014 de overstap naar de Not For Profit.  Als Algemeen Directeur van Light for the World België opende ze samen met haar team, letterlijk en figuurlijk,  de ogen van duizenden mensen. Onder haar leiding ontplooide de organisatie zich verder als een daadkrachtige en integere partner voor inclusieve en internationale samenwerking.  Haar ervaring in de sector, langetermijnstrategie, financiële ruggengraat en bedrevenheid in het inspireren van teams en management gaven de doorslag in de keuze voor Isabelle.

De missie van Plan International België in een snel veranderende wereld en context is relevanter dan ooit, stelt Isabelle. Als we willen blijven geloven dat elke generatie een betere wereld voor zichzelf en anderen kan crëeren, moeten we ze hiervoor alle kansen blijven geven. Gelijke rechten voor ieder kind en voor meisjes in het bijzonder zijn daarvoor noodzakelijk.

Isabelle Verhaegen vervoegt Plan International België op 21 maart 2022. Na haar indiensttreding en inwerkperiode staat ze graag ter beschikking voor een gesprek.

221053_transformer