Publicaties Download onze toolkit
Publicaties

Kom in actie met onze materiaal

hero_image

Bedankt voor jullie interesse in ons materiaal rond gendergelijkheid. Wil je Plan International België meer bekendheid geven bij je studenten en ook collega's en andere mensen mobiliseren om in actie te komen? Aarzel dan niet om onze verschillende posters en presentaties te downloaden ter ondersteuning.  

  1. Onze posters

Kom in actie en verspreid het belang van kinderrechten en gendergelijkheid via deze mooie posters m.et  foto’s van onze projecten in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Hang ze op tijdens evenementen op je school en toon zo je engagement voor kinderrechten en gelijkheid voor meisjes.   

  1. Plan International België in een notendop

Een kant-en-klare brochure waarin je alles te weten komt het werk van Plan International België. Wie zijn we? Waar werken we? Om te tonen en uit te delen tijdens acties en op evenementen op je school. 

  1. Het Plan International België logo

Voeg ons logo toe op je persoonlijke affiches en presentaties en laat zien dat je ons steunt.   

  1. De schoolpresentatie

Wil je je leerlingen meer informatie geven over het werk van Plan International België? Maak gebruik van onze kant-en-klare powerpoint presensatie.

Wil je graag een van onze vrijwilligers uitnodigen op je school om een infosessie te geven over het werk van Plan of heb je interesse in een workshop over gender(gelijheid) of een bystander- training? Neem contact op met Mieke via schools@planinternational.be